Stukken van mensen

  • Theatervoorstelling

Vier avonden een compleet andere voorstelling, de dag zelf bedacht door een bende topacteurs

Stukken van mensen is een onvoorbereid, onvoorspelbaar, onherstelbaar, onontkoombaar, onbetaalbaar, onovertroffen, onpartijdig, ontbijtspek, onafgebroken, ongebruikelijk, ondertiteld, ontwapenend, ontroerend toneelfeestje dat draait om ongebreideld plezier. Met ontelbare onderbetaalde gastacteurs!

Elke avond een nieuwe voorstelling, gespeeld met het blad in de hand of met autocue in de ooghoek, waarbij geput wordt uit 1000 jaar toneel-, 100 jaar filmen 10 minuten gedichtenliteratuur.

De Lazarussen bieden, als bedenkers, als masters of ceremony en als acteurs, uiteenlopende gastspelers en reeds ontdekte en nog onontdekte schrijvers een podium. Op zoek naar een volstrekt eigen ‘canon’ waarin taal- noch landsgrenzen een rol spelen.

Stukken van mensen is een staalkaart van inhouden en mensen, een avond waarop spelers even vaak uit hun rol vallen als erin zitten, een doorsnede van wat theater was, is en kan zijn. Doorzichtig, licht, kwetsbaar. En zonder pretentie.

Een voorstelling van: ARSENAAL/LAZARUS
Coproductie: Perpodium
Van en met: Tefan Gota, Geert Van Rampelberg, Lisah Adeaga, Aminata Demba, Lien Thys, Alican Unal, Jeroen Van der Ven, Aïcha Cissé, Sachli Ghotamalized, Sofie Palmers, Katarina Antunovic, Patrick Swayze, Joris Van den Brande, Koen de Graeve
Met de steun van: de taxshelter van de Belgische Federale Overheid

Wanneer

  • tot
  • tot
  • tot
  • tot

Locatie

Theater Antigone
Overleiestraat 47
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 13
Kortingstarief (-26,+65, lerarenkaart, Open Doek, groep >10): € 10
Abonnement: € 9

Reservaties

Organisatie

Theater Antigone
Stukken van mensen

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS